Servicii

Serviciile noastre

Ne pasă de maşina ta!

Scopul nostru este  de a găsi soluţii cât mai eficiente pentru a readuce maşina ta la stadiul din fabrică.

Clienţii noştri vin de la kilometrii depărtare pentru beneficia de cele mai bune servicii de detailing şi ingrijire a maşiniilor.

Detailing Interior

Deoarece ne petrecem foarte multe ore în interiorul autoturismului,  recomandăm de 2 ori pe an o curățare profesională detaliată chiar dacă  la prima vedere nu pare murdară.

Materialele  încep să crape, să se dezhidrateze, razele UV decolorează și îmbătrânește orice tip de material. Fie piele sau plastic, materialele plafonului și a textilelor capătă îmbâcsire și diferite forme de pete.

Află mai multe

Detailing Exterior Si Protectie Ceramica

Corectăm eventuale zgârieturi a maşinii sau ornamente exterioare şi lămpi. Lustruim în detaliu fiecare element al maşinii tale şi îi aplicăm protecţie adecvată de tip ceramic.

Preţul este în funcţie de volumul de lucru și complexitatea lucrării.

Află mai multe

Reconditionare piele si plastic

Arsuri de ţigară, decolorare a pielii sau urme de la spălătoriile auto.

În funcţie de gradul de uzură, se face o constatare corectă şi o ofertă de preţ personalizată.

Preţul este în funcţie de starea, tipul, structura, cusăturile, culoarea, tipul de fisuri şi crăpături ale pielii.

Află mai multe

Detailing Jante

Se efectuează corecţia lor, se curăţă cu soluţii dedicate și se aplică o protecție ceramică cu rezistenţă la temperaturi ridicate.

Pret: 999 lei

Tratament Hidrofob Geamuri

Mărește vizibilitatea pe timp de ploaie, creşte durata de viaţă a ştergătoarelor, sprijină procesul anti-îngheţ şi respinge apa.

Preț: 324 lei (pentru toate părţiile vitrate)

Protectie Ceramica Piele

Ajută la menținerea suprafeței timp îndelungat cât mai curată. De asemenea, protejează de factorii externi cum ar fi: pete de mâncare, lichide, abraziuni, transfer de culori de pe haine etc. Previne decolorările premature și oferă protecție cot și împotriva razelor UV.

Preţ: 540 – 648 lei

New Design – Colour Change

Te-ai săturat de aceiaşi culoare a tapiţeriei. Schimbăm culoarea pielii sau a tapiţeriei autoturismului în funcţie de preferinţele tale

Preţuri începând de la 135 euro.

Află mai multe

De ce noi?

Calitatea ne recomanda

Pentru că ne plac maşinile şi facem cu pasiune ceea ce facem. Scopul nostru este să ne autodepaşim şi să ne perfecţionăm în continuu, motiv pentru care satisfacţia clienţiilor noştrii este o prioritate. Suntem determinaţi să dăm totul pentru a face maşina ta ca una  scosă din fabrică. De aceea, folosim ultimele tehnici şi soluţii pentru cosmetizarea maşinii tale.

Satisfacţia ta este cel mai important obiectiv al nostru. Ştim că suntem buni în ceea ce facem atunci când primim recomandări. Acestea nu au întarziat sa apară. Vezi părerea lor 

Pasiunea ne defineste

Tratam masina ta ca pe a noastra

Ne dedicăm 100% pasiunii noastre.  Ne-am antrenat vederea pentru detaliu si observăm defectele minore care nu sunt sezizabile la prima vedere. Obsesia pentru detaliu ne-a făcut un renume in zonă, dar şi în ţară, dovada fiind faptul că avem clienţi care vin de la sute de kilometrii pentru a beneficia de serviciile noastre. Orice lucrare realizată de noi primeşte garanţia calităţii şi a sigurantei ca s-au folosit doar tehnici şi soluţii testate de noi.

Ne adaptăm schimbărilor şi folosim ultimele tehnologii apărute împreună cu cele mai noi tehnici şi soluţii folosite în detailing. Împărţim experienţa noastră cu cei care vor sa înveţe de la noi. Ca urmare, oferim Training celor pasionaţi ca şi noi şi îi transformăm în profesionişti ai domeniului.

CAR | BOAT | AIRPLANE

Gama completa de vehicule
Usor de gasit

Suntem langa intersectia straziilor Mihai Eminescu cu Calea Timisorii. Aprope de intrarea in Jimblia dinspre Timisoara.

Harta aici

Calitate > Cantitate

Punem accent pe calitatea serviciilor noastre. Suntem extrem de meticuloşi in ceea ce facem şi punem multă pasiune.

Tehnologie avansata

Folosim cele mai moderne procese de nanotehnologie in ingrijirea si protectia masinii tale.

Dealer autorizat

Suntem primul centru autorizat de revânzare  şi TRAINING pentru produsele Furniture Clinic.

FURNITURE CLINIC® produce o gamă unică de produse pentru curățarea, repararea și restaurarea pielii.

Ne deplasam

Pentru lucrări consistente ne deplăsăm la locaţia ta oriunde ai fi in ţară, dar şi în străinătate. D easemenea, oferim ridicare si predare personală a vehiculului.

Cresterea valorii

După ce maşina ta a trecut prin atelierul nostru, facem în aşa măsura încât să crească valoarea vehicului spre vânzare..

Sună pentru o programare